Tapahtuman oletuskuva

Tapahtumatreffit - verkostoitumistilaisuus

11.10.2022 17:00

Hyvärilä navettarakennus

Tervetuloa verkostoitumaan paikallisten tapahtumanjärjestäjien kanssa!

Tapahtumatreffit ovat hyvä paikka lisätä oman tapahtuman tai palvelun tunnettuutta, löytää uusia yhteistyökumppaneita ja kuulla millaisia tapahtumia muut toimijat järjestävät paikkakunnalla. Kutsumme mukaan verkostoitumaan tapahtumajärjestäjien lisäksi palveluntarjoajia, ohjelmantuottajia ja muita jotka ovat kiinnostuneita tapahtumien kanssa tehtävästä yhteistyöstä.

Tilaisuuden lyhyen alkuinfon aikana kuulet eri viestintä- ja avustuskanavista sekä millaisia tapahtumia on jo tiedossa vuodelle 2023. Tapahtumat ovat esillä pöydittäin, jossa voi tutustua järjestäjiin ja tapahtumiin omaan tahtiin. Mukaan kannattaa varata esitteitä tai muuta jakotavaraa omista palveluista tai tapahtumasta jos sellaisia on tehty.

Kahvitarjoilun vuoksi ilmoittautumiset 6.10. mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin, jonka yhteydessä pyydämme ilmoittamaan, mikäli edustat jotain tiettyä tapahtumaa. Varaamme ennakkoon tapahtumansa ilmoittaneille omat pöydät tilasta, joissa muut voivat kiertää tutustuen toisiinsa alkuinfon jälkeen. 

Tilaisuuden järjestää yhteistyössä:
Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES, Nurmeksen kaupunki ja Hyvärilä nuoriso- ja matkailukeskus

Ajankohta

Alkaa:  

11.10.2022 17:00

Päättyy:  

11.10.2022 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Hyvärilä navettarakennus

Lomatie 12
75500 Nurmes

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Kati Lipponen

0504066122

kati.lipponen@pikes.fi