Tapahtuman oletuskuva

Pielisen seudulla on potentiaalia! Tule mukaan TULEVAISUUDEN ELINTARVIKKEET -ruokaketjun tapaamiseen 9.11.2022 visioimaan kasvun suuntia

9.11.2022 10:00

Teams -palaveri

Teams 9.11. klo 10 – 12 Nurmeksen seudun elintarvikevalmistajille ja maatalousyrittäjille

Tulevaisuuden ruoka tuotetaan kestävästi, kannattavasti ja kiertotaloutta hyödyntäen. Mitä se tarkoittaa sinun yrityksesi, pohjoiskarjalaisen alkutuotannon ja elintarvikevalmistuksen kannalta? Kuluttaja haluavat jatkossakin perinteistä eläinperäistä ruokaa, mutta myös kasvipohjaista ja uusilla innovatiivisilla tavoilla tuotetuista raaka-aineista tehtyä ruokaa. Mitä niistä tuotetaan Itä-Suomessa? Taantuma-aikana markkinoita jaetaan uudelleen. Avautuuko siitä uusia myyntikanavia?

Tule ruokaketjun väen porinapalaveriin Teamsiin! Keskustellaan ja pistetään uudet ideat tulille vaikeasta maailmanajasta huolimatta. Nyt jos koskaan katseen on oltava tulevaisuudessa ja uusissa kasvun mahdollisuuksissa. Elintarvikeketjun kehittäjäyritys Fennopromo Oy on kerännyt joukon ehdotuksia Pielisen seudun maataloustuottajien ja elintarvikeyritysten kasvun suunnista. Käydään nämä ehdotukset läpi palaverissa.

Raivaa kalenteristasi tilaa yhteiselle keskusteluhetkelle! Ilmoittaudu mukaan 4.11. mennessä tästä linkistä. Saat liittymislinkin ja tarkemman ohjelman sähköpostiisi lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.

Jos sinulla herää nyt jo kysyttävää tai mielipiteitä aiheesta, voit lähettää viestiä jo etukäteen PIKES:ille osoitteella aki.nevalainen@pikes.fi. Ilmoittaudu mukanaa allaolevasta linkistä. Tervetuloa!

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

9.11.2022 10:00

Päättyy:  

9.11.2022 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams -palaveri


Lisätiedot

PIKES OY/ Buustia kasvuun osaamista yrityksiin -hanke